هي وصفة سهلة وحلوه سر عمل الكنافة بالكريمة مثل المحلات بالظبط سر لم يكشفه احدا لك انظر بنفسك

سر عمل الكنافة بالكريمة مثل المحلات بالظبط سر لم يكشفه احدا لك  انظر بنفسك

اسر عمل الكنافة بالكريمة مثل المحلات بالظبط سر لم يكشفه احدا لك  انظر بنفسك


السلام عليكم اهلا أصدقائي عاملين اية يا رب تكونوا بخير .

إن شاء الله النهاردة نوع من انواع الحلويات  هنعمل الكنافة بالكريمة زي اللي بتقدمها المحلات اللي طعمها مبهر مفيش احدي هيبوح لك ب هذا السر الخطير .

اول حاجة هنبدء بالشربات وكمان 2 كوب من السكر في كوبايا فرنساوي اللي موجودة في كل بيت ، ويفضل يكون السكر خشن لانة افضل من السكر الناعم بكتير ،تاني حاجة كوب من المياة العادية الفلتر مثلا .

وهنضيف ايضا بكوب من العسل الجلوكوزثم نقلبهم في بعض بالمعلقة كويس ويكونوا علي نار هادية بعد ما احسن انهم دخلوا في بعدض جيد اقوم بذيادة النار ، وبعد ما يغلي ب سبعة دقائق ،أقوم ب اضفاء النار وبعد كدا اقوم بعصر نصف ليمونه .


ناتي بكوب من السمنة ويكون اي نوع سمة ليس هناك اي  مشكلة،ونضيف علي السمنة معلقتين عسل جلوكوز ، ويقلب جيدا الي ان يدخلو في بعض ، نأتي بنصف كيلوا كنافة هنزل عليها السمنة والعسل الجلوكوز واقلبهم في بعض بالايد وانزل عليها معلة كبيرة من السكر نفردهم علي الصنية .


الكريمة 

 كوب من اللبن نصف كوب من المياة و معالق كبيرة ونشأ وعل نار هادية .

هننزل بالكريمة علي الصنية الكنافه ونتركها تبرد خالص ، وننزل طبقة خفيفه من الكنافة فوق الكريمة  .

وندخلها الفرن علي درجة حرارة  يعني حوالي ربع ساعة وبعد ما نطلع الكنافة من الفرن هنضيف علها من فوق الشربات بتاعتنا ونسيب الكنافه تشربها 

تعليقات



حجم الخط
+
16
-
تباعد السطور
+
2
-