سر عمل الكنافة بالكريمة مثل المحلات بالظبط سر لم يكشفه احدا لك انظر بنفسك
السلام عليكم اهلا أصدقائي عاملين اية يا رب تكونوا بخير .
إن شاء الله النهاردة نوع من انواع الحلويات هنعمل الكنافة بالكريمة زي اللي بتقدمها المحلات اللي طعمها مبهر مفيش احدي هيبوح لك ب هذا السر الخطير .
اول حاجة هنبدء بالشربات وكمان 2 كوب من السكر في كوبايا فرنساوي اللي موجودة في كل بيت ، ويفضل يكون السكر خشن لانة افضل من السكر الناعم بكتير ،تاني حاجة كوب من المياة العادية الفلتر مثلا .
وهنضيف ايضا بكوب من العسل الجلوكوزثم نقلبهم في بعض بالمعلقة كويس ويكونوا علي نار هادية بعد ما احسن انهم دخلوا في بعدض جيد اقوم بذيادة النار ، وبعد ما يغلي ب سبعة دقائق ،أقوم ب اضفاء النار وبعد كدا اقوم بعصر نصف ليمونه .
ناتي بكوب من السمنة ويكون اي نوع سمة ليس هناك اي مشكلة،ونضيف علي السمنة معلقتين عسل جلوكوز ، ويقلب جيدا الي ان يدخلو في بعض ، نأتي بنصف كيلوا كنافة هنزل عليها السمنة والعسل الجلوكوز واقلبهم في بعض بالايد وانزل عليها معلة كبيرة من السكر نفردهم علي الصنية .
الكريمة
كوب من اللبن نصف كوب من المياة و معالق كبيرة ونشأ وعل نار هادية .
هننزل بالكريمة علي الصنية الكنافه ونتركها تبرد خالص ، وننزل طبقة خفيفه من الكنافة فوق الكريمة .
وندخلها الفرن علي درجة حرارة يعني حوالي ربع ساعة وبعد ما نطلع الكنافة من الفرن هنضيف علها من فوق الشربات بتاعتنا ونسيب الكنافه تشربها